وي با اشاره به اينکه طبق اطلاعات دريافتي معاونت صنايع دستي استانها موظف به معرفي تعداد مشخصي از صنعتگران با شرايط خاص بيمه تأمين اجتماعي بودند، اظهار داشت: زير 50 سال بودن صنعتگران صنايع دستي شرط نخست بود که بايد رعايت ميشد.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي گيلان ادامه داد: بيش از پنج هزار نفر صنعتگر صنايع دستي در استان گيلان تا به حال شناسايي شدهاند که نزديک به يک هزار نفر از آنها ميتوانند از اين قانون استفاده کنند.
قاسمي با بيان اينکه اين تعداد از صنعتگران براساس صدور کارت صنعتگري شناسايي شده اند، افزود: ميزان صدور مجوزهاي صادره نيز در مدت مشخص براي ثبت اطلاعات به کار گرفته شد.
وي با تأکيد بر اينکه با توجه به مشکلات بيمهاي که در حال حاضر دامنگير صنعتگران صنايع دستي در خصوص پرداخت حق بيمه 30 درصدي وجود دارد، وضعيت بيمهاي هنرمندان صنايع دستي صورت نامشخصي به خود گرفته است، گفت: بسياري از صنعتگران صنايع دستي قدرت پرداخت حق بيمه خود را ندارند و اين مسأله تا به امروز به تعطيلي بسياري از کارگاههاي صنايع دستي انجاميده است.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي گيلان خاطرنشان کرد: قوانين بيمهاي براي صنعتگران صنايع دستي عادلانه نيست و اميدواريم نسبت به حمايت بيمهاي از صنعتگران اقدامات مؤثري صورت گيرد./111
انتهای پیام/